Qualitat per als teus esdeveniments

Cuina d’alta creativitat cuidada al detall per emocionar

Descobrir

Trets diferencials i caràcter

Al Càtering Diversus som experts creant ambients al voltant de delícies gastronòmiques dissenyades a partir de productes locals, naturals i sostenibles. Elaborades amb cura i detall: triem cada sabor i cada presentació per construir experiències úniques en cada mos. Amb un objectiu: aconseguir que el teu esdeveniment sigui memorable.

El nostre servei de càtering s’adapta a l’acte que vulguis celebrar. Copsa el missatge que vols donar i l’objectiu que persegueixes per elaborar una proposta pensada només per a tu. Des de coffee breaks per a jornades professionals fins a grans esdeveniments enlluernadors i emocionants, sempre amb aliments de la més alta qualitat.

Als nostres especialistes en gastronomia creativa els apassionen els reptes: poden crear delicatessen veganes, menús complets per a celíacs, propostes basades només en producte bio i de proximitat… i molt més! Per al servei de Càtering Diversus no hi ha límits a l’hora d’imaginar experiències gastronòmiques i fer-les realitat.

Servei especialitzat per a col·lectivitats i empreses

El Catering Diversus també elabora menús diaris per a col·lectivitats i empreses. Menús equilibrats, amb plats calents o refrigerats, lliurats de forma puntual i pensats per satisfer totes les necessitats i tots els gustos. Amb una relació qualitat-preu òptima.

Per a més informació, contacta’ns o visita el web cateringdiversus.com

Serveis

Serveis de càtering complet: gastronomia, parament complet, servei de cambrers, transport i serveis complementaris. Esdeveniments privats, d’empresa o coorporatius