Tot el caràcter del Diversus, ara a L’H

Per gaudir en bona companyia… i sense problemes per aparcar!

Descobrir

Trets diferencials i caràcter

Inaugurat al febrer de 2021, el restaurant Diversus L’Hospitalet és el germà bessó del Diversus Sant Boi: al bell mig del Polígon Pedrosa i a tocar de la C-31, trobareu una oferta gastronòmica per a tots els gustos on el producte de temporada i de qualitat és el referent.

El menú diari està dissenyat per sorprendre’t… i per ajudar als clients més fidels a mantenir una dieta equilibrada i saludable.

La carta, variada i sofisticada, permet triar entre una gran varietat de plats. Si bé la cuina mediterrània és la principal protagonista, presenta una àmplia carta que satisfarà els gustos més diversos, amb carns a la brasa i cuina de mercat amb tocs de sabors internacionals.

El Diversus L’Hospitalet ha arribat per convertir-se en una icona de la restauració de L’Hospitalet de Llobregat, i no només per la seva oferta gastronòmica: amb aparcament propi, una gran terrassa per fer l’aperitiu o per dinar en els mesos de bon temps, i espais privats per celebrar grans àpats en grup, és molt més que un restaurant.

Capacitat

Capacitat total

Serveis

Esmorzars, menú del dia, carta, tapes, delivery, sales privades, celebració de banquets, terrassa, aparcament propi, etc.

dilluns a dimecres 8.15h - 17.00h
dijous 8.15h - 0.00h
divendres 8.15h - 1.00h
dissabte 12.00h - 1.00h
diumenge 12.00h - 20.00h

C/ de les Ciències, 105 | 08908 | L'Hospitalet de Llob.