La nostra carta

Plats a la brasa amb un toc de cuina basca

Baskònia

Menus Nadal Baskònia

Menus Nadal Baskònia

Menús de Nadal Menús de grup per a trobades familiars, d'amics i d'empresa. Menús especials per Sant Esteve i Reis. Restaurant TANCAT per la Nit de Nadal, Nadal, Nit de Cap d'Any i Cap d'Any.

Esmorzars

Esmorzars

Esmorzars baskònia De Dilluns a Divendres de 7.30h a 11.30h

Menú diari

Menú diari

Menú Diari Baskònia Migdia laborables de 13.00h a 16.00h Express 1 | 1er Plat + Beguda + Postre : 9,25€ Express 2 | 2on Plat + Beguda + Postre : 10,25€pa + beguda + postres / cafè

Menú cap setmana

Menú cap setmana

Cap de Setmana Baskònia Dissabte, Diumenge i Festius de 12.30h a 15.30hPreu: 24,50€

som gastronomia

som GRUP DIVERSUS!

Estigues informat de les últimes novetats

Estigues informat de les últimes novetats

    He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat. sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició.

    DIVERSUS GASTRONOMIA, S.L.U. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició de reserva. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a notificacions@grupdiversus.com. Les dades podran ser cedits a l’empresa del grup encarregada de prestar-li el servei, però no se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privacitat.

    Ens agradaria que ens prestessis el teu consentiment per a: Enviar-te informació comercial sobre els productes, serveis, i novetats de les empreses del GRUP DIVERSUS.