El Restaurant de Dalt

el nostre espai gastronòmic per excel·lència

Restaurant de Dalt

Proposta laborables

Proposta laborables

Laborables el restaurant de dalt Migdia laborables de 13.00h a 16.00h  Mig menú 1er plat 17,80€ Mig menú 2on plat 21€   pa + 1 beguda + postre o cafè        

Dissabtes i festius

Dissabtes i festius

Dissabtes i Festius El Restaurant de Dalt Dissabte i festius de 13.00h a 16.00h  Mig menú 19€   pa +  postres o cafè      

Arrossos

Arrossos

Arrossos el restaurant de dalt

som gastronomia

som GRUP DIVERSUS!

Estigues informat de les últimes novetats

Estigues informat de les últimes novetats

    He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat. sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició.

    DIVERSUS GASTRONOMIA, S.L.U. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició de reserva. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a notificacions@grupdiversus.com. Les dades podran ser cedits a l’empresa del grup encarregada de prestar-li el servei, però no se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privacitat.

    Ens agradaria que ens prestessis el teu consentiment per a: Enviar-te informació comercial sobre els productes, serveis, i novetats de les empreses del GRUP DIVERSUS.