Diversus
Sant Boi

Diversus
L’Hospitalet

Diversus
Esports

Catering
Diversus

Baskònia

DroopVols treballar
amb nosaltres?

Suma’t a l’equip Diversus!

Feina-Cambrer-Diversus
Feina-Cuiner-Diversus

Al Grup Diversus estem buscant persones amb motivació i formació per treballar als nostres restaurants.

Amb vocació de servei, gust pel treball en equip i ganes de progressar.

I si a més tens experiència en sala o en cuina, encara millor!

Ofertes de feina al Grup Diversus

Busquem personal per als nostres restaurants de L’Hospitalet de Llobregat i Sant Boi de Llobregat.

  • Servei de sala.
  • Servei de cuina.

Si vols formar part d’un equip professional i cohesionat, emplena el següent formulari i envia’ns el teu curriculum. El tindrem en compte!

T’agradaria treballar amb nosaltres?

    He llegit l'Avís Legal i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat. sobre el tractament de les meves dades. Presto el meu consentiment per a la cessió de les meves dades, així com, de la informació facilitada en el meu currículum per a processos de selecció del Grup DIVERSUS que encaixin amb el meu perfil.

    DIVERSUS GASTRONOMIA S.L.U com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar la teva participació en els processos de selecció de les nostres empreses del Grup. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a notificacions@grupdiversus.com es teves dades només seran cedits a les empreses del grup, però no es comunicaran a tercers excepte obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat